Storitve

Svetovanje je možno preko spleta ali pridem na vaš dom

Paketi

Paket 1

Paket 1

Svetovanje od 0 – 4 mesecev

Primerno za dojenčke od rojstva do 4 mesecev starosti. Ta paket vam bo pomagal, da se že od začetka opremite z znanjem, ki vas bo vodilo do boljšega spanja vašega dojenčka.

Več o paketu

Paket 2

Paket 2

Svetovanje po Skypu / telefonu

Ta paket je namenjen staršem, ki si želijo, da bi njihov dojenček, malček ali predšolski otrok bolje spal. Paket vsebuje individualno svetovanje in dalj trajajoče vodenje v smeri s postavljenim ciljem.

Več o paketu

Paket 3

Paket 3

Svetovanje na domu

Vsebina paketa je enaka vsebini svetovanja po Skypu / telefonu le, da se individualno svetovanje opravi na vašem domu.

Več o paketu

Paket 4

Paket 4

Posvet o spanju

Paket je namenjen staršem, ki potrebujejo usmeritev ali posvet o spanju njihovega otroka.

Več o paketu

Kakšni so vaši nadaljnji koraki?

1. korak

Med postopkom rezervacije bo vaš naslednji korak izpolnitev spletnega vprašalnika. Vprašalnik bo služil predvsem meni, da vam bom lažje svetovala. Podatki bodo uporabljeni samo za namene svetovanja.

2. korak

Po oddaji vprašalnika vas bom v najkrajšem možnem času kontaktirala za dokončno uskladitev termina svetovanja. Na elektronsko pošto vam bom posredovala podatke za izvedbo plačila, možno je tudi plačilo v obrokih. Dogovorjen termin je potrebno odjaviti vsaj 24 ur prej, v nasprotnem primeru se termin plača. Preko posebnega obrazca vas bom povabila, da boste par dni vodili "spalni dnevnik" vašega otroka.

3. korak

Izvedba svetovanja.

4. korak

Po zaključenem svetovanju vam bom poslala vaš spalni načrt (paket 2 in 3), ki bo prilagojen za potrebe vaše družine in skladen s cilji, ki si jih bomo zastavili.