Storitve

Svetovanje od 0 - 4 mesecev

Paket 1

Svetovanje od 0 – 4 mesecev

Primerno za dojenčke od rojstva do 4 mesecev starosti. Ta paket vam bo pomagal, da se že od začetka opremite z znanjem, ki vas bo vodilo do boljšega spanja vašega dojenčka.

Več o paketu
Svetovanje po Skypu

Paket 2

Svetovanje po Skypu / telefonu

Ta paket je namenjen staršem, ki si želijo, da bi njihov dojenček, malček ali predšolski otrok bolje spal. Paket vsebuje individualno svetovanje in dalj trajajoče vodenje v smeri s postavljenim ciljem.

Več o paketu
Svetovanje na domu

Paket 3

Svetovanje na domu

Vsebina paketa je enaka vsebini svetovanja po Skypu / telefonu le, da se individualno svetovanje opravi na vašem domu.

Več o paketu

Posvet o spanju

Paket 4

Posvet o spanju

Paket je namenjen staršem, ki potrebujejo usmeritev ali posvet o spanju njihovega otroka.

Več o paketu

Kakšni so vaši nadaljnji koraki?

1. korak

Med postopkom rezervacije bo vaš prvi korak izpolnitev vprašalnika. V njem boste označili želeno storitev in ob prejetju izpolnjenega vprašalnika vas bom kontaktirala, da se dogovorimo za termin svetovanja. Namen vprašalnika je, da dobim širši vpogled v vaš izziv in vas v primeru, da vaš izziv presega moje kompetence napotim naprej do ustreznega strokovnjaka.

2. korak

Po potrditvi termina svetovanja, vas bom v najkrajšem možnem času kontaktirala in vas preko posebnega obrazca povabila, da boste nekaj dni vodili "spalni dnevnik" svojega otroka. Posredovala vam bom tudi vprašalnik temperamenta otroka. Na elektronsko pošto vam bom posredovala podatke za izvedbo plačila, možno je tudi plačilo v obrokih. Dogovorjen termin je potrebno odjaviti vsaj 24 ur prej, v nasprotnem primeru se termin plača.

3. korak

Izvedba svetovanja.

4. korak

Po zaključenem svetovanju vas bom vodila v smeri z začrtanim ciljem (paket 2 in 3). Imeli boste možnost 4. telefonskih srečanj ali pogovorov preko spleta.